Att uppskatta vilken mängd is man faktiskt behöver för just syfte är inte alltid så lätt. Vi får nästan alltid denna berättigade frågan och som en liten hjälp på vägen har vi satt ihop några riktlinjer man kan ha i åtanke innan man lägger sin beställning.

• 1st låda med 25 kg is (oavsett om det är iskuber eller krossad is) räcker till ungefär 80 drinkar. Det kan självklart variera beroende på vilka glas man använder sig av.

• 1st låda med 25 kg is (oavsett om det är iskuber eller krossad is) räcker till att fylla upp 2 st av våra zinkbaljorsom finns till uthyrning. Ska dessa zinkbaljor dock stå framme i mer än 2-3 tim så rek vi att räkna med 1st låda med 25 kg is för 1st zinkbalja. Detta för att kunna fylla på med ny, torr is efter ett tag så man bibehåller kyleffekten.

• 1st låda med 25 kg is (oavsett om det är iskuber eller krossad is) håller sig i minst 24 timmar så länge den förvaras i de termolådor den levereras i samt att den förvaras i en sval källare/garage alt svalt i skugga.Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar om isen, hållbarheten av den ell

  • 1st låda med 25 kg is håller sig i minst 24 timmar så länge den förvaras i de termolådor den levereras i samt att den förvaras svalt.
    Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar om isen, hållbarheten av den eller om det skulle vara något annat ni undrar över.

Man kan absolut tycka att is bara är is och att det inte direkt spelar någon roll i vilket form, storlek eller mängd den levereras i. Saken är dock att det spelar ganska stor roll. Visst is är fryst vatten och det kyler i stort sett lika bra oavsett i vilken form den kommer. Däremot är det ganska stor skilland på hur länge isen håller i ex i en drink.

Det kommer kanske tillfällen då det serveras cocktails och med detta också vill ha en lite mer exklusiv känsla på isen. Där passar vår cocktail-is in perfekt! Med stora kuber på 32 x 32mm ger den ett maffigt intryck när den serveras i drinken!

Vår standard-is fungerar absolut att ha i drinkar även den men riktar sig mot dig som vill hålla dryck kyld i zinkbaljor och som önskar is som passar för det mesta.

Vi levererar ut is alla dagar i veckan och i stort sett dygnet runt. Ange datum och önskad till för leverans i er online-beställning alternativt kontakta oss för en mer exakt förfrågan.

Jajamen, det är den! All is som vi levererar, oavsett form är livsmedelsklassad!

Då vi arbetar med livsmedel är självklart hygien, renhållning och kvalité i absoluta fokus för oss! Vi har strikta rutiner när det kommer till rengörning och underhåll av våra maskiner och vi har löpande dialog och besök av Miljö- och Hälsomyndigheten för att säkerhetställa att vi lever upp till absolut toppnivå kring dessa.

All is som vi levererar innehåller 100% svenskt vatten och är av högsta kvalité. Trots detta skickar vi löpande vattenprover för analys så vi helt och hållet säkert kan garantera att vi leverera is av absolut högsta klass!

Ni finner våra lokaler på Redegatan 1A i Västra Frölunda, Göteborg. Skulle ni önska närmare vägbeskrivning eller om ni helt enkelt bara har några funderingar eller frågor, tveka inte att kontakta oss på mail alt telefon 0706-060502.