Att uppskatta vilken mängd is man faktiskt behöver är inte alltid så lätt. Nedan kan ni se några riktlinjer man kan ha i åtanke innan man lägger sin beställning. Märk väl att det kan variera beroende på vilka glas man använder sig av, hur varmt det är i luften osv.

1st låda med 25 kg is = ca 80 drinkar (oavsett om det är iskuber eller krossad is).

1st låda med 25 kg is = Räcker till att fylla upp 2 st av våra zinkbaljor som vi har till uthyrning. Ska dessa zinkbaljor dock stå framme i mer än 2-3 tim så rek vi att räkna med 1st låda med 25 kg is för 1st zinkbalja. Detta för att kunna fylla på med ny, torr is efter ett tag så man bibehåller kyleffekten.

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar om isen.

  • En låda med 25 kg is håller i minst 24 timmar, så länge den förvaras i de termolådor den levereras i samt att den förvaras svalt.
    Tveka inte att kontakta oss direkt om ni har frågor eller funderingar om isen, hållbarheten av den eller om det skulle vara något annat ni undrar över.

Vår cocktail-is passar perfekt när det ska serveras drinkar och man med detta också önskar ha en lite mer exklusiv känsla på isen. DMed stora kuber på 32 x 32mm ger den ett maffigt intryck när den serveras i drinken!

Vår standard-is fungerar absolut att ha i drinkar även den men riktar sig mot dig som vill hålla dryck kyld i zinkbaljor och som önskar is som passar för det mesta. Oavsett vilken sorts is ni väljer så är den livsmedelsklassad.

Man kan absolut tycka att is bara är is och att det inte direkt spelar någon roll i vilket form, storlek eller mängd den levereras i. Saken är dock att det spelar ganska stor roll. Visst is är fryst vatten och det kyler i stort sett lika bra oavsett i vilken form den kommer. Däremot är det ganska stor skilland på hur länge isen håller sig i en drink.

Våra standardtider för leverans är måndag-fredag, 09.00-17.00 samt lördagar 09.00-14.00. Vi levererar i och omkring Göteborg men kör också längre leveranser om behov skulle finnas.

Datum och önskad till för leverans anger ni smidigt i er online-beställning. Skulle det vara så att ni önskar leverans på en dag och tid som ej går att välja i beställningsformuläret så kontakta oss direkt.

Jajamen, det är den! All is som vi levererar, oavsett form är livsmedelsklassad!

Då vi arbetar med livsmedel är självklart hygien, renhållning och kvalité i absoluta fokus för oss. Vi har strikta rutiner när det kommer till rengörning och underhåll av våra maskiner och vi har löpande dialog och besök av Miljö- och Hälsomyndigheten för att säkerhetställa att vi lever upp till absolut toppnivå kring dessa.

All is som vi levererar innehåller 100% svenskt vatten och är av högsta kvalité. Trots detta skickar vi löpande vattenprover för analys så vi helt och hållet säkert kan garantera att vi leverera is av absolut högsta klass.

Ni finner oss på Redegatan 1A , Västra Frölunda, Göteborg. Skulle ni önska närmare vägbeskrivning eller om ni helt enkelt bara har några funderingar eller frågor, tveka inte att kontakta oss på mail alt telefon 0706-060502.