ISBUDET TAR NÄSTA STEG OCH INLEDER ETT SAMARBETE
MED GRÖNSAKSHALLEN SORUNDA

Isbudet inleder samarbete med Grönsakshallen Sorunda och kommer med det kunna ha möjligheten att erbjuda handsågad klar-is till restauranger och barer över hela Sverige. I ett första steg är det iskuberna som är i fokus men framöver kommer även isstavar, isbollar adderas till utbudet hos Grönsakshallen Sorunda.

Handsågad is har aldrig tidigare varit i så stort fokus som den är idag. Detta både hos professionella mixologer som hos ambitiösa hemmabartenders. Kraven är höga kring vilken is man använder och kring isens egenskaper.

”-Det är självklart otroligt kul att vi har hittat ett samarbete tillsammans Grönsakshallen Sorunda”, berättar Sebastian Solstad Törnell, grundare av Isbudet. “Det dröjde inte länge efter vi inlett vår dialog om samarbete tills att vi insåg våra likheter i värderingar, kvalitetskrav och vår stora vilja till att hålla allra bästa kundservice. Tillsammans kommer vi nu kunna erbjuda Sveriges restauranger och barer ännu närmare kundkontakt och snabbare leveranser av handsågad is.”

Isbudets is kommer vara del i Grönsakshallens produktgenre “Allt för din bar” som med sin lansering nu i april, kommer kunna erbjuda barer ett brett sortiment och en smidig beställningskanal för allt man kan behöva till sin cocktailbar. ”Vi är så glada över att nu kunna erbjuda våra kunder kristallklar handsågad is som en del av vår koncernsatsning ”Allt för din bar”. Vi älskar att jobba med passionerade specialister och det är precis vad Isbudet, med Sebastian i spetsen är” säger Kenneth Hellberg, Försäljnings- & Affärsutvecklingschef på Grönsakshallen Sorunda.

”Vi är båda två aktörer som brinner för att kunna erbjuda de bästa produkterna och förutsättningarna till bar- och restaurangbranschen”, säger Sebastian. “I och med vårt samarbete kan vi äntligen ge tillgänglighet i högre utsträckning för barerna så de enkelt kan beställa sin is i mindre volymer och få den levererad direkt från Grönsakshallen Sorunda. Vi står inför en väldigt spännande resa och ser förväntansfullt fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans”, avslutar Sebastian Solstad Törnell.

Klicka här för att nu direkt dyka in i Grönsakshallen Sorundas nya koncept “Allt för din bar”!

Kort om Grönsakshallen Sorunda

Grönsakshallen Sorunda AB är den personliga frukt & grönt- och gourmetgrossisten som även har egen produktion av skuret samt ett produktionskök. De är rikstäckande med lager i Stockholm, Göteborg och Hässleholm. De grundades 1985 och är idag ett dotterbolag till Martin & Servera som ägs av Axel Johnson AB. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av deras verksamhet. Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fällmans Kött, Fiskhallen Sorunda och Martin & Servera Restaurangbutiker.