VI HAR PASSION FÖR IS AV HÖGSTA KVALITÉ

Vi är en göteborgsbaserad isleverantör som vänder sig till både företag och privatpersoner. Vi har lokaler i Långedrag, och mycket snart en större isfabrik i Partille.

Som privatperson sker beställning av isen smidigast i vår webshop här på hemsidan, eller via kontaktformuläret om ni har några speciella önskemål kring er beställning. I beställningen väljer ni också om ni önskar att hämta isen själva på vårt lager i Långedrag, eller om ni önskar utkörning.

För företag som är ansluten till grossisten Martin&Servera, eller Grönsakshallen Sorunda, är det absolut smidigast att beställa isen via dem. Då ni samlar alla era produktbeställningar på samma plats. Skulle ni däremot inte vara anslutna till dessa grossister går det fint att även ni beställer via webshopen här på hemsidan.

Vi har som mål att nå ut till fler grossister så snart som möjligt. Följ oss på sociala medier så håller ni er uppdaterade!

VI ORDNAR ISEN FÖR ER

Vi hjälper er när ni är behöver is. Oavsett storlek och form på isen, mängd is ni behöver eller vart ni önskar få den levererad, så ordnar vi det. Vi vill vara er nära till hands och genom kvalité och service, alltid vara ert givna val när ni önskar beställa is. Tveka inte att höra av er om det dyker upp några frågor, eller se om ni hittar svar på er fråga här.

Telefon: 0706-605002 – E-post: kontakt@isbudet.se

BESTÄLL HÄR

VÅR STORY

Vart får man tag på is!? Den frågan ställde jag mig om och om igen under tiden jag drev mitt eventföretag mellan åren 2012-2015.

Göteborg saknade en isleverantör som kunde leverera stora volymer is när det behövdes, som inte tummade en sekund på kvalité och där isen kunde garanteras att vara livsmedelsklassad. Och som dessutom kunde leverera isen ut till kunden när det önskades. Vi märkte att fler och fler började få upp ögonen för is av hög kvalité, speciellt när det kom till cocktails. Det blev startskottet för Isbudet.

Det som började i mindre volymer, för eget bruk och försäljning till bekanta, har idag blivit en bred produktion och verksamhet riktat mot flera branscher. Vi är idag stolt leverantör av isen som serveras ombord flyg som avgår från Landvetter flygplats. Våra handsågade iskuber och isstavar finns en stor del av Göteborgs barer och vår 3kg ispåse med Hoshizaki-iskuber, är godkänd hos ICA.

Mycket har hänt sedan starten men för oss har denna resan bara börjat!

– Sebastian Törnell –

VI ÄR STOLTA ÖVER VÅRA KUNDER