VI HAR PASSION FÖR IS AV HÖGSTA KVALITÉ

Isbudet är en göteborgsbaserad isleverantör som vänder sig till både företag och privatpersoner. Beställning av isen sker smidigast i vår webshop eller via kontaktformuläret. I beställningen väljer ni också om ni önskar att hämta isen själva på vårt lager eller om ni önskar utkörning.

VI ORDNAR ISEN FÖR ER

Vi hjälper er när ni är behöver is. Oavsett storlek och form på isen, mängd is ni behöver eller vart ni önskar få den levererad, så ordnar vi det. Vi vill vara er nära till hands och genom kvalité och service, alltid vara ert givna val när ni önskar beställa is.

Telefon: 0706-605002 – E-post: kontakt@isbudet.se

BESTÄLL HÄR

VÅR STORY

Vart får man tag på is!? Den frågan ställde jag mig om och om igen under tiden jag drev mitt eventföretag mellan åren 2012-2015.

Göteborg saknade en isleverantör som kunde leverera stora volymer is när det behövdes, som inte tummade en sekund på kvalité och där isen kunde garanteras att vara livsmedelsklassad. Och som dessutom kunde leverera isen ut till kunden när det önskades. Vi märkte att fler och fler började få upp ögonen för is av hög kvalité, speciellt när det kom till cocktails. Det blev startskottet för Isbudet.

Det som började i mindre volymer, för eget bruk och försäljning till bekanta, har idag blivit en bred produktion och verksamhet riktat mot flera branscher. Vi är idag stolt leverantör av isen som serveras ombord flyg som avgår från Landvetter flygplats. Våra handsågade iskuber och isstavar finns en stor del av Göteborgs barer och vår 3kg ispåse med Hoshizaki-iskuber, är godkänd hos ICA.

Mycket har hänt sedan starten men för oss har denna resan bara börjat!

– Sebastian Törnell –

VI ÄR STOLTA ÖVER VÅRA KUNDER