VANLIGA FRÅGOR

Hur mycket is behöver jag?

Att uppskatta vilken mängd is man faktiskt behöver för just syfte är inte alltid så lätt. Vi får nästan alltid denna berättigade frågan och som en liten hjälp på vägen har vi satt ihop några riktlinjer man kan ha i åtanke innan man lägger sin beställning.

 

•1st låda med 25 kg is (oavsett om det är iskuber eller krossad is) räcker till ungefär 80 drinkar. Det kan självklart variera beroende på vilka glas man använder sig av.

 

•1st låda med 25 kg is (oavsett om det är iskuber eller krossad is) räcker till att fylla upp 2 st av våra zinkbaljor som finns till uthyrning. Ska dessa zinkbaljor dock stå framme i mer än 2-3 tim så rek vi att räkna med 1st låda med 25 kg is för 1st zinkbalja. Detta för att kunna fylla på med ny, torr is efter ett tag så man bibehåller kyleffekten.

 

•1st låda med 25 kg is (oavsett om det är iskuber eller krossad is) håller sig i minst 24 timmar så länge den förvaras i de termolådor den levereras i samt att den förvaras i en sval källare/garage alt svalt i skugga.Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar om isen, hållbarheten av den eller om det skulle vara något annat ni undrar över.

Vad är det för skillnad på is och is?

Information kommer inom kort.

När kan vi få leverans?

Vi levererar dagligen till Göteborg med omnejd men gör också leveranser till andra städer men då separat överrenskommelse via mail. Lägger du din
beställning minst 24h gäller standardvillkor för frakt. Vi kan givetvis
leverera med kortare varsel men då tillkommer en expresskostnad.

Vilka butiker säljer ispåsarna?

Information kommer inom kort.

Hur länge håller isen?

  • 1st låda med 25 kg is håller sig i minst 24 timmar så länge den förvaras i de termolådor den levereras i samt att den förvaras svalt.Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar om isen, hållbarheten av den eller om det skulle vara något annat ni undrar över.

Vad kostar isen? (priser)

Vi erbjuder en rad olika produkter och paket för er som kund då behovet och syftet att beställa is såklart varierar. Ni hittar samtliga produkter och priser i vår webshop. Ni kan även klicka in via ”Beställ nu”-knappen på förstasidan.

Är isen livsmedelklassad?

All is som vi säljer och levererar är livsmedelsklassad och godkänd att förtära. Oavsett om ni bara har tänkt att kyla dryck med isen eller om ni ska ha isen i drinkar så är hygien och fräschet väldigt viktigt! Våra ismaskiner och vår produktionslokal kontrolleras löpande av Miljö- och Hälsomyndigheten och vi skickar varje månad vattenprover på analys. Detta för att alltid vara säkra på att absout högsta nivå av kvalité och hygien hålls.

Hur hittar jag till isbudet?

Önskar ni själva hämta upp isen eller vill ni kanske bara komma förbi
och hälsa på så hittar ni oss på Redegatan 1a i Västra Frölunda.
Vi kan dock inte garantera att vi alltid är på plats så hör gärna av er i
förväg så ser vi till att möta upp.

Hittar du inte din fråga? Kontakta oss 

×
×

Kundvagn