Vanliga frågor och svar

När måste jag boka senast?  Det går bra att boka när ni vill, men för att vara säker på att få det ni önskar så rekommenderar vi att ni bokar så tidigt som möjligt. Det går alltid att öka i mån av tillgång på en order. Minska eller avboka går att göra senast 5 dagar innan hyresdatum.

 

Jag skulle vilja köpa is och hyra kylhinkar av er till helgen. När har ni öppet?
Vi har inga satta öppettider I dagsläget utan möter helt enkelt upp er när det passar er bäst.

 

Hur länge hyr man för de priser som står på hemsidan?  Priset gäller när man hyr över 3 dygn. Oftast passer det bäst att hämta dagen innan festen och returnera dagen efter. Hyr ni på en fredag så går det givetvis utmärkt att returnera på måndagen.

 

Kan man få hyrgodset levererat och vad kostar det i såfall?  Vi levererar mer än gärna till er på önskad utsatt tidpunk.t Priset för frakten varierar utifrån vart ni önskar att få det utkört till. Grundpris för utkörning inom Göteborg mellan 08.00 – 18.00 ligger på 350kr.

 

När betalar man? Oavsett om man betalar som privatperson eller som företag så går betalning via kort eller faktura lika bra. Vi accepterar även överföringar via Swish.

 

Är priserna på hemsidan inkl eller exkl moms?  Alla priser på hemsidan är inkl moms. Önskar man räkna exkl moms så drar man bort 25% av inkl moms priset.

 

Kan man beställa mat och dryck från er? Vi kan utan problem leverera en helhet för er som festarrangör. Kontakta oss genom vårt mailformulär här, med er förfrågan så återkopplar vi inom kort.

Vanliga frågor och svar Vanliga frågor och svar Vanliga frågor och svar Vanliga frågor och svar Vanliga frågor och svar

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarVanliga frågor och svarVanliga frågor och svarVanliga frågor och svar

 

×
×

Kundvagn