HANDSÅGAD IS

Vi sågar upp och levererar isblock, iskuber mm helt efter era behov, oavsett om ni är ett företag, restaurang eller privatperson. Beställning av dessa gör ni i vår webshop.

Varför är isen så kristallklar?
Det är verkligen skillnad på is och is. Under de senaste åren har bartenders runtom i världen lagt mer och mer engagemang på att få fram den perfekta isen för deras cocktails. Denna is kallas i regel “crafted ice” – handgjord is utan luftbubblor och partiklar. Utmaningen är att få en så syrefattig is som möjligt då den i den formen avger mindre vatten då smälltprocessen tar längre tid. Detta i sin tur bevarar de korrekta smakerna i cocktailen och isen kyler istället mer än vattnar upp.

Det ska vara mycket is i en drink för att den ska hålla sig kall och inte vattnas ur för fort. Syrefattig, kompakt och ”ren” is utan luftbubblor gör att drinken håller rätt temperatur längre och smakar bättre. Isen som vi levererar är väldigt kompakt och helt transparent. Man kanske inte direkt reflekterar över att en vanlig isbit i regel är grumlig pga syrepartiklar men så är fallet.

Handsågad kub 45mm

20-pack

160kr

Handsågad kub 50mm

20-pack

200kr

Handsågad kub 60mm

20-pack

240kr

Handsvarvad boll 60mm

15-pack

270kr

Handsågad stav 150 x 35mm

15-pack

225kr

×
×

Kundvagn